E-mail: info@zonneveranda.nl / Tel: +31(0)10 262 1623

ZonnePergola/carport

De houten ZonnePergola/carport

De ZonnePergola is een overkapping voorzien van traditonele zonnepanelen.  Deze overkapping heeft een robuuste uitstraling en is vrijstaand te plaatsen, waar u wilt. Zo kunt u de ZonnePergola bijvoorbeeld gebruiken als carport of een mooie plek creëren om beschut en droog van uw terras te genieten. De ZonnePergola is de oplossing voor uw carport of pergola waarbij u dagelijks een goede dosis groene stroom opwekt.

De ZonnePergola is opgebouwd uit gelamineerd larikshout. Dit voorkomt het risico van kromtrekken door vocht en temperatuurverschillen. De staanders, dwars- en dakliggers zijn van een mooi fors van maat, wat de robuuste uitstraling ten goede komt. Bovenop de liggers worden Douglas houten rabatdelen gebruikt als dakafwerking. Deze vormen tevens het onderaanzicht van uw overkapping. De constructie wordt waterdicht door de toepassing van duurzaam EPDM dakbedekkingsmateriaal.

Voor het dak zijn 2 type zonnepanelen beschikbaar: Astronergy 265 Wp poly* zonnepanelen uit Duitsland en NSP 290 Wp mono full black* zonnepanelen uit Vietnam. Daarnaast is de ZonnePergola met onze transparante zonnepanelen tevens een mogelijkheid (zie hiervoor de prijslijst vrijstaande ZonnePergola/carport hout). Bij alle uitvoeringen wordt gebruikt gemaakt van passende Omnik omvormers.
*Alle panelen ondergaan een onafhankelijke QC-controle bij de producent

De ZonnePergola is eenvoudig zelf te monteren of u kunt gebruik maken van onze montageservice. Kiest u voor een doe-het-zelf-pakket? Dan vindt de levering plaats inclusief transportkosten. De zonnepanelen zijn eenvoudig te monteren op de ZonnePergola d.m.v. een clickfit montagesysteem op de overkapping.

Wilt u meer informatie over de ZonnePergola of wilt u hulp bij uw keuze? Neem dan contact met ons op.

zonnepergola
carport-hout

Uitvoering omvormer

omvormers
 • Omnik 1.0K TLM/1.5 TLM /1.5 KTL2 (optimale keuze voor conversie van stroom wordt gemaakt)
 • Transformerloos, IP 65, geschikt voor binnen en buitengebruik.
 • Garantie: 10 jaar

adobe_pdf_file_icon_32x32 Technische gegevens

Prijzen hout met Astronergy poly 265Wp traditionele donkerblauwe zonnepanelen (made in Germany)

[easy-pricing-table id=”3723″]

 

Prijzen hout met NSP mono full black 290Wp traditionele zwarte zonnepanelen

[easy-pricing-table id=”3725″]

 

 • Alle prijzen zijn inclusief BTW. (BTW is vaak terug te vorderen over de zonnepanelen, het montagemateriaal van de zonnepanelen, bekabeling en de omvormer, raadpleeg uw belasting adviseur. Wij kunnen u een gespecificeerde factuur sturen)
 • De prijzen inclusief montage bevatten naast de montagekosten ook de transportkosten, een aluminium sier goot en de prefab poeren. Bekijk onze voorwaarden om de prijzen incl. montage te kunnen hanteren.
 • De afgegeven montageprijzen zijn inclusief transportkosten binnen een straal van 60 km vanaf Rotterdam. Buiten deze straal zullen wij in overleg extra transportkosten in rekening brengen.
 • De montage bevat ook het ophangen van de omvormer. De aansluiting van de omvormer op de Zonnepergola en de aansluiting in uw meterkast wordt niet door ons gedaan. Hiervoor kunnen wij een gecertificeerde elektricien verzorgen of u kunt uw eigen elektricien inschakelen.
 • De doe-het-zelf pakketten zijn inclusief alle benodigde montage materialen en handleidingen, maar exclusief de poeren, de sier goot en transportkosten zodat uw keuzevrijheid maximaal is. Hierbij zijn alle balken op maat gezaagd en gekantfreesd, waarbij de muurbalk en de dwarsligger zijn in gefreesd.  Hierdoor hebben de balken meteen de juiste afstand en het juiste afschot.
 • Voor Doe Het Zelf pakketten geldt: Meerprijs aluminium antracieten sier goot of klassieke metalen bak goot ligt tussen € 150,- en € 260,-afhankelijk van uw maatvoering. Meerprijs prefab poeren voorzien van stelbeugel € 59,- per stuk. De transportkosten van alle materialen tezamen bedragen € 180,-
 • De ZonnePergola’s/carports t/m 3040mm breed komen op 4 staanders, de grotere modellen op 6 of meer.
 • De dakhelling/het dakafschot bedraagt circa 10 graden. Dit afschot is minimaal nodig voor het rendement op uw panelen en zorgt ervoor dat de panelen min of meer schoon regenen.
aluminium goot
klassieke metalen bakgoot
poeren-2
bijgeleverde bekabeling
Back to Top