E-mail: info@zonneveranda.nl / Tel: +31(0)10 262 1623

PrivatePowerPort

PrivatePowerPort

Dit jaar hebben wij het prototype van onze carport met zonnepanelen ontwikkeld, de Private Power Port. Dit betreft de combinatie van een oerdegelijk, mooie carport en maximale stroomopbrengst via de panelen die functioneren als het dak. Enorm gevraagd nu er steeds meer elektrisch wordt gereden en zelfs hele woningen op elektra worden verwarmd. De vraag naar stroom van eigen erf neemt snel toe.

Er zijn een aantal significante verschillen met de ZonneVeranda zoals wij deze al 5 jaar bouwen:

  • De Private Power Port is meer gericht op maximale opbrengst van stroom en minder op lichtdoorlatendheid van het dak. U bouwt hem meestal ook niet achter uw gevel waar lichtintreding van groot belang is. Hij wordt dan ook voorzien van traditionele zwarte zonnepanelen met bijbehorende hoge stroomopbrengst en minimale lichtdoorlatendheid.
  • Ook de constructie is geheel anders dan de ZonneVeranda die u gewend bent van ons. Wij maken hem van stevige massief eiken balken uit Frankrijk, voorzien van traditionele zware pen/gat verbindingen. Dit doen wij omdat het meestal een vrijstaande constructie wordt en wij het belangrijk vinden dat deze zelfstandig zo stevig staat als een huis, zonder verder noodzakelijke ondersteuning of verbindingen met uw woning. Ook is het niet ondenkbaar dat er onder een carport wel eens een autobumpertje in contact kan  komen met een staander, daarom hebben wij hem zo zwaar en degelijk ontworpen. Voor uw veiligheid en voor de levensduur van uw nieuwe aanschaf….  (ietwat schade aan uw autobumper is eerlijk gezegd eerder te verwachten).
  • Ook de verbindingen tussen staanders en ondergrondse poeren zijn geheel anders en meer gericht op stevigheid en veiligheid.

Uiteraard heeft dit formaat massief eiken balken een luxe en oerdegelijke uitstraling, iets waar wij trots op zijn.

Overigens kunnen onze klanten tegenwoordig ook de ZonneVeranda laten bouwen van deze eiken constructie, wij hebben nu immers de techniek al in huis. De combinatie van dit hout en deze verbindingen met onze lichtdoorlatende panelen werkt prima en ziet er schitterend uit, zie foto’s/referenties.

De massief eiken Private power port is binnenkort beschikbaar vanaf € 11.785,- incl. montage en incl. b.t.w. Dit betreft een carport van ca. 5100x3100mm met een vermogen van 2950 Wattpiek.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen.

Back to Top