E-mail: info@zonneveranda.nl / Tel: +31(0)10 262 1623

ZonnePergola

De houten ZonnePergola/carport

De ZonnePergola is een overkapping voorzien van traditonele zonnepanelen.  Deze overkapping heeft een robuuste uitstraling en is vrijstaand te plaatsen, waar u wilt. Zo kunt u de ZonnePergola bijvoorbeeld gebruiken als carport of een mooie plek creëren om beschut en droog van uw terras te genieten. De ZonnePergola is de oplossing voor uw carport of pergola waarbij u dagelijks een goede dosis groene stroom opwekt.

De ZonnePergola is opgebouwd uit gelamineerd larikshout. Dit voorkomt het risico van kromtrekken door vocht en temperatuurverschillen. De staanders, dwars- en dakliggers zijn van een mooi fors van maat, wat de robuuste uitstraling ten goede komt. Bovenop de liggers worden Douglas houten rabatdelen gebruikt als dakafwerking. Deze vormen tevens het onderaanzicht van uw overkapping. De constructie wordt waterdicht door de toepassing van duurzaam EPDM dakbedekkingsmateriaal.

Voor het dak zijn 2 type zonnepanelen beschikbaar: Astronergy 265 Wp poly* zonnepanelen uit Duitsland en NSP 290 Wp mono full black* zonnepanelen uit Vietnam. Daarnaast is de ZonnePergola met onze transparante zonnepanelen tevens een mogelijkheid (zie hiervoor de prijslijst vrijstaande ZonnePergola/carport hout). Bij alle uitvoeringen wordt gebruikt gemaakt van passende Omnik omvormers.
*Alle panelen ondergaan een onafhankelijke QC-controle bij de producent

De ZonnePergola is eenvoudig zelf te monteren of u kunt gebruik maken van onze montageservice. Kiest u voor een doe-het-zelf-pakket? Dan vindt de levering plaats inclusief transportkosten. De zonnepanelen zijn eenvoudig te monteren op de ZonnePergola d.m.v. een clickfit montagesysteem op de overkapping.

Wilt u meer informatie over de ZonnePergola of wilt u hulp bij uw keuze? Neem dan contact met ons op.

zonnepergola
carport-hout
Back to Top