E-mail: info@zonneveranda.nl / Tel: +31(0)10 262 1623

Over ons

Begin 2009 begonnen wij als P.V. inkoop-  en inspectiekantoor voor bedrijven die grotere hoeveelheden zonnepanelen rechtstreeks bij de fabrikant willen inkopen. Groengedacht B.V. werd opgericht en onder de naam Private-Energy organiseren wij nu ruim 10 jaar kwaliteitscontroles en prijsonderhandelingen in voornamelijk Aziatische en Duitse fabrieken. Hiermee zorgen we ervoor dat onze klanten de beste deals krijgen en de hoogste kwaliteit.

Mede door onze unieke dienstverlening mochten we ook een hoofdrol spelen in het meest bekende gezamenlijk inkoop initiatief van Nederland door Urgenda: Wij Willen Zon. En nog steeds zijn we verbonden met Urgenda: via haar initiatief ThuisBaas Energieneutraal. ThuisBaas maakt huizen energieneutraal en past daarbij regelmatig onze zonnepergola toe.

Voor de oprichting van Private-Energy waren wij beide reeds 6 jaar actief in de verkoop en bouwbegeleiding van aluminium, staal en glasbouwprojecten. Na 3 jaar besloten wij om de door ons opgedane kennis van deze 2 werelden te combineren en zijn we gestart met de ontwikkeling van de ZonneVeranda. De ambitie was net zo logisch als simpel: Wanneer je een bijgebouw plaatst om het woongenot te vergroten, waarom dan niet meteen vele jaren een aanzienlijke hoeveelheid groene stroom opwekken i.p.v. allerlei dure zonweringen te monteren?

LekkerLeukLeven
Hoge kwaliteit en goede betaalbaarheid, korte lijnen en logische keuzes zijn nog steeds de uitgangspunten. Inmiddels merken wij dat de markt er ook klaar voor is. Mensen waarderen innovatieve producten en begrijpen dat je heel goed het aangename met het nuttige kunt combineren. En laten we eerlijk zijn…… een veranda die zichzelf geheel terugverdient terwijl u ervan geniet, wie vindt dat nu niet positief ?!

Duco Wiersma en Werner ten Geusendam

Back to Top